vacature orthopedagoog Grondslagen uitgelegd

We bestaan op speurtocht naar ons nieuwe collega welke het team komt versterken voor plusminus 10 uur per week.

Wegens ons team bestaan wij op speurtocht tot ons zelfstandige gemotiveerde runners. De werkzaamheden moeten bestaan uit het verzorgen van een zaak gedurende een nacht. Het ophalen over drinkglas, het schoonhouden over een tafels en dit voortdurend bijvullen met de barren.

Zoek je ons uitdagende, afwisselende baan binnen een geriefelijk team wegens behalve je studie? Ofwel mogelijk zoek je werk in een horeca vanwege vast. Solliciteer dan meteen.

Wij zijn ieder meteen op speurtocht naar een sociale en vrolijke gastvrouw of gastheer met leidinggevende capaciteiten. Dit gaat teneinde ons parttime functie van gering 24 uur betreffende wisselende diensten overdag en ‘s avonds.

Het betreft op deze plaats een buitendienstfunctie (met wagen over een zaak) waarin jouw verantwoordelijk raakt vanwege de technische bediening / onderhoud / ondersteuning van de medische middelen bij ziekenhuizen, Defensie en onderwijsinstellingen.

Ik heb dit zelfde met je Monique. Je heb 11 februari 2016 gestuurd naar thuiswerk@job4u.com (Johan Dakhuizen) en kreeg ook zelfde email precies mits die over jou terug (Sascha Loyzoon namens thuiswerk@job4u.

Wacht dan ook niet meer en kom langs betreffende jouw cv of verzend deze samen met je motivatie naar meer info@grandcafegroningen.nl

- De mogelijkheid teneinde te groeien - Reiskosten als je uit een omgeving woont - Gelegenheid tot het volgen ons cursus soviale hygienne op onze onkosten

Met een andere kant zoeken wij iemand welke dit opwindend vindt teneinde ons team met te sturen. Persoon welke ervoor mag zorgen het verder ons drukke schemer gemakkelijk verloopt en het je gasten en collega’s, betreffende een goed gevoel de deur uit zal.

We vinden onderlinge interventie en reflectie belangrijk zodat wij mekaar bevorderen om de kwaliteit van een praktijk te waarborgen en te optimaliseren. In het enthousiast team over 3 dierenartsen en 3 paraveterinairen kan zijn er ruimte voor een nieuwe collega.

- Iemand die flexibel is en bereid kan zijn om mee te draaien in een diensten en extra uren in de vakanties

- Trivium kan zijn op speurtocht naar lieden die via een invalpool geraken uitgezonden om invalwerk te verrichten. Via deze weg bestaan er ook kansen op vaste banen. Klik hier wegens meer informatie.

Loeks gevestigd in een pand met een A-weg. In dit centrum van Groningen nabij een Westerhaven met de studentenwijk ‘een Schildersbuurt’ mits achtertuin.

Elk jaar vindt daar ons inspectie plaats teneinde te inspecteren ofwel de gecertificeerde onderneming nog almaar met alle dierenwelzijnseisen voldoet. Vanwege dit verrichten aangaande meer info hier die toetsingen kan zijn ons extra inspecteur nodig. Daarom is Dibevo op speurtocht tot een Dierenarts m/v met ruimte in de agenda vanwege ca. 25 inspecties ieder jaar Een uitgebreide beschrijving zie de bijlage

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *